lid worden

Introductie

De eerste stap in een lidmaatschap is kennismaken met de vereniging. Als je al iemand kent op de vereniging vraag dan of je een keer mee kan als introducee. Ken je nog niemand meld je dan via onderstaande knop aan zodat we een afspraak kunnen maken om kennis te maken.

Tijdens deze kennismaking laten wij jou de vereniging zien, beantwoorden je vragen en leggen je uit hoe onze vereniging werkt. Als de drukte het toelaat mag je ook met een luchtwapen schieten om een eerste indruk te krijgen. 

Als jouw score je niet afschrikt en na de kennismaking je nog steeds interesse hebt sturen wij jou een aanmeldformulier.

 

Belangrijk:
Neem een geldig ID-bewijs mee!

Aanmelden als aspirant

Na de introductie is aanmelden eenvoudig, Wij sturen een aantal formulieren. Onder andere een aanmeldformulier, een machtiging voor de automatische incasso (SEPA). Deze formulieren moeten ondertekend en voorzien van een (digitale) pasfoto worden ingeleverd. 

Wij sturen jou een link om een VOG aan te kunnen vragen. 

Als aspirant-lid of junior-lid moet je van onbesproken gedrag zijn en een blanco strafregister hebben.  Heb je de VOG, de ingevulde formulieren en het inschrijfgeld betaald dan start je zogenaamde aspirant periode bij SVZ.

 In deze periode van (minimaal) 6 maanden zorgen wij dat je lessen kan volgen en vormen wij een indruk van je kwaliteit als schutter bij SVZ. Je lessen worden bijgehouden in een leskaart en als je voldoende progressie hebt gemaakt wordt deze afgetekend. 


Belangrijk
:
aanmelden zonder introductiegesprek is niet mogelijk!

woman, gun, pistol-5531696.jpg

Lidmaatschap

In de aspirant periode start ook de ballotage. Als beginnende schutter is het daarom belangrijk dat je regelmatig aanwezig bent en je lessen volgt. Het bestuur en andere schutters vormen een mening en het bestuur en andere leden toetsen op bijvoorbeeld veiligheid op de baan. 

Als de lessen zijn afgerond en de ballotage commissie geeft een positief oordeel dan wordt je aspirant periode omgezet in een zogenaamd hoofdlidmaatschap.


Belangrijk:

Junior-leden worden niet geballoteerd maar direct als junior-lid bij de vereniging ingeschreven.